Доставка

Доставка

Цената на експресната доставка за всяка точка на България e според тарифата на куриерска фирма Speedy.
Всички пратки са с опция "ПРЕГЛЕД" или "ТЕСТ. Цената за връщане на отказана пратка след опция "ПРЕГЛЕД и ТЕСТ" се заплаща от клиента и е според тарифата на куриерска фирма SPEEDY.
 

Срокове

 
Поръчките за България се доставят в срок от 1 -2 работни дни. Отклонение от този срок е възможно при изчерпване на количествата на желаните артикули, ако има национални празници или други събития и мероприятия, възпрепятстващи доставката да се извърши в предварително уговорения срок. Ако такова се наложи, ще бъдете уведомени предварително. Работното време на куриерите е от 9:30 до 18:00 ч., а в събота до 14:00ч. Поръчки приети в събота се обработват от куриерите в понеделник. Поръчки направени след 16:00 часа в делничен ден се обработват на следващия ден. Молим Ви да имате това впредвид ако желаете артикулът да пристигне навреме при Вас.  При направена поръчка в електронния ни магазин, ние задължително се свързваме с Вас на посочения при регистрацията телефонен номер, за потвърждение на адреса за доставка. Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес от куриер. Приемането става от клиента или трето лице от негово име, което лице трябва предварително да бъде посочено от клиента, при положение, че той потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока и заплати разходите по доставката, както и цената на стоката по указаните начини на плащане. Oнлайн магазинът ни работи с услугата "Пощенски паричен превод " - плащате на куриера при доставяне на поръчката Ви. При заплащането в брой при доставка на пратки от kangaroo.bg се използва Пощенски паричен превод (ППП). Клиента получава  документ от СПИДИ АД като лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Този  документ  замества касовата бележка като доказателство за извършеното плащане! Не се изисква касов бон при плащане чрез пощенски паричен превод. Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.
   

Как се доставят поръчките

 
Доставките се извършват с куриерска служба.
Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки