Начин на плащане

Начин на плащане

Валута в която се обявяват цените

В сайта цените са представени в български лева.

Цените са крайни.

Обявените цени за артикулите са крайни с включени всички данъци. В тях не е включена цената за доставка.

Цени на стоки и цена на доставка са две различни неща.

Цената на артикул е стойността която се заплаща за него. Цена на доставката е стойността която отделно се заплаща за доставка на поръчката независимо колко артикули включва тя.

 

Плащане

Дължимата сума се заплаща на куриера при получaването на стоката.Ние НЕ ИЗИСКВАМЕ АВАНСОВО плащане на стоките. Вие заплащате поръчаните продукти и цената за доставката в момента на тяхното получаване, с което договора за доставка на стоки се счита за изпълнен и от двете страни.

Oнлайн магазинът ни работи с услугата "Пощенски паричен превод " - плащате на куриера при доставяне на поръчката Ви. При заплащането в брой при доставка на пратки от kangaroo.bg се използва Пощенски паричен превод (ППП). Клиента получава  документ от СПИДИ АД като лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Този  документ  замества касовата бележка като доказателство за извършеното плащане! Не се изисква касов бон при плащане чрез пощенски паричен превод.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки